Skyfall – 50 let Bonda, Jamesa Bonda

Flemingov svetovno znani tajni agent je dopolnil 50 let. Ja, tudi Bond se stara in to je tudi osrednja tema 23. Bondiade z naslovom Skyfall. Če je bil Bond v svojih preteklih različicah ‘poster boy’ za najnovejše tehnološke dosežke, se tokrat spogleduje s preteklostjo in deluje po ‘old school’ principu.

Skyfall

Včeraj se je zgodila premiera Radia 1 in kot se za tako pomembno obletnico spodobi, so jo pospremila oborožena Bondova dekleta ter posebni gost. Gost, ki je, tako kot Bond sam, v službi njenega veličanstva – angleški veleposlanik. Gospod Page je mimogrede zelo simpatičen in sproščen gospod. Preden se je opravičil in začel s svojim angleškim govorom, je celo spravil skupaj nekaj stavkov v slovenščini. Seveda z neprecenljivim angleškim naglasom. Prijetno so nas presenetili tudi s simpatičnimi aluminijastimi flaškami Heinekega in porcijo kokic, po filmu pa se je zabava nadaljevala, ponovno z glavnim sponzorjem Heinekenom in prisrčnimi mini kanapeji.

Skyfall

Če se vrnem nazaj k filmu…Skyfall je dolg dve uri in pol, vendar mine kot bi mignil (vsekakor pa ne priporočam maksi coca-cole ob ogledu). Izmed Craigovih Bondov je ta moj najljubši – hladen, vroč, izvrstno posnet, svetovljanski, sanjski in pristen hkrati. In mimogrede, če prvo Bondovo dekle (oz. pomočnica) s svojo izbiro oblačil kar malo razočara, Bondovo dekle št. 3 (oz. ‘bad girl’) več kot nadoknadi. Predvsem njen styling iz casinoja je čista popolnost. Bondovo dekle št. 2 se pojavi le za trenutek, dalje pa raje ne bom komentirala, da vam ne izdam preveč.

Skyfall

Advertisements

Oznake: , , ,

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: