Le Volume de Chanel

Le Volume de Chanel 1Nekaj mesecev nazaj je moja priljubljena Hypnose doll eyes ugledala svoj bridki konec in naredila sem usodno napako: kupila sem L’Orealovo Butterfly effect, češ da dobre maskare na porodniški nekako ne bom potrebovala in je smiselno malce prišparat.
Oh groza, sovražila sem jo od prvega nanosa. Plastična krtačka, izjemno mokra formula, zlepljene trepalnice, več barve okrog oči kot na svojem mestu. Saj ne vem, kaj me je prijelo, formulo človek sicer težko oceni v trgovini, tako da naj mi bo (sovražim mokre formule), zakaj pa sem vzela maskaro s plastično krtačko pa še danes ostaja vprašanje (sovražim plastične krtačke, edina, ki me je prepričala, je Chanelova Inimitable). Mar bi vzela preverjeno 2000 Calorie in rešila problem, popolna maskara za vsak dan je.
Kakorkoli, prišel je Božiček in povsem nepričakovano prinesel Le Volume de Chanel. Ne boste verjeli, mokra formula in plastična krtačka. Ampak jo obožujem! Razprte oči skoraj kot pri Doll eyes, krasen volumen, nič barve naokrog, nič zlepljenosti. Dejansko je zelo huda konkurenca moji najljubši in se krvavo bori za prvo mesto. Bomo videli, koliko časa bo trajala, to je še edini faktor, ki lahko tehtnico previsi bodisi v eno ali drugo smer.

Hvala Božiček!!!

Le Volume de Chanel 2IMG_1955

 

p.s. Lisa se očitno strinja z mano 🙂

Enhanced by Zemanta
Advertisements

Oznake: , , , , ,

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: