Diorskin Forever Compact

Diorskin Forever Compact

Še v življenju nisem kupila kompaktnega pudra. Enako očitno velja za mojo mati, ki je tegale lepotca dobila v dar in ga, bogoskrunstvo!, noče uporabljati. No, pa je postal moj. Danes je po slikanju prestal tudi prvi preizkus in rezultati so sledeči:

Tole bleščečo fantastično škatlico z ogledalom je praktično nemogoče slikati, ne da bi se kje poznal odsev našega balkona, ki je bil tokratno prizorišče photoshootinga. Sem pa med obračanjem lepotice ugotovila, da se da kupiti tudi nadomestne vložke, ki so, sklepam, cenejši od celotnega paketa.

Ampak pojdimo dalje k pudru samem. Navdušena sem!!! Kot zaprisežena uporabnica tekočih pudrov, ki le redko poseže še po kamniti različici za dolgoobstojen finish, sem bila zelo prijetno presenečena. Niti približno ni suh in pusti tak satenast, ne pretirano mat finish. Zelo naraven pa hkrati svilnat na otip. Prekrivnost je nizka, kar je meni všeč, se jo pa da z več nanosi povečati in končni rezultat tudi v tem primeru ni niti malo maskast. Največje presenečenje pa so bili moji podočnjaki, ki so po treh potegih dobesedno izginili, uboga tanka in suha obočesna koža pa se nad nekremastim preparatom ni prav nič pritoževala.

Na srečo mi odtenek ustreza, ker bi bilo res škoda ne porabiti te mojstrovine. Sicer dvomim, da si bom ob naslednjem nakupovanju podlage ogledovala tudi kompaktne verzije, ampak to je bolj stvar navade kot kaj drugega. V resnici je tole veliko bolj priročna in hitra rešitev. No, mogoče si pa še premislim. V glavnem, toplo priporočam!

Diorskin Forever CompactDiorskin Forever Compact

Advertisements

Oznake: , , ,

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: